Bryllup: Tilbake til fortiden

Fikk telefon fra mamma idag, de satt å så gjennom gamle (og ikke fullt så gamle) bilder. De eldste bildene ca 27 år gamle, mens flesteparten var fra ungdomstiden. Fikk spørsmålet jeg egentlig lenge har venta på, om noen av bildene fra fortiden kan brukes i bryllupet.

Hadde dette spørsmålet kommet for et halvt år tilbake, hadde svaret vært klart nei, men etter en samtale jeg hadde med bl.a forloveren min om dette, har jeg i etterkant endret litt syn på det. Som hun sa: «Det er en stor del av livet ditt, og forandringen du den gang gjorde, er en enda større del av livet ditt!»

Veldig sant. Som jeg fortalte i foredraget jeg hadde på Frambu for snart 2 år siden; hadde det ikke vært for dette «livsprosjektet» mitt, hadde jeg aldri vært her jeg er idag!
Skylder jeg det ikke da en «takk»..? Jenta som er på bildene er akkurat den samme jenta som sitter her å skriver , selv om JEG ser på henne på bildet som en annen person idag. Verste av alt er at jeg klarer ikke helt å beskrive henne. Det vrenger seg i magen av de klassiske trekkene som er der, samtidig som klumpen i halsen kommer, nettopp fordi jeg er så glad for å være ferdig med «henne»! Nettopp derfor skal hun få lov til å ta del i min vår store dag, og det med god glede.

Men én ting skal sies, hun opplevde jammen mye galskap og moro, hun også!! 😉 Og hun ville aldri vært foruten et eneste øyeblikk av dem! Men heldigvis, er det JEG som får være bruden!! 😉

 

About Trine

Member of: Crouzon & Meniéres.
Livet med sykdom, lykken av å være mamma og tiden som bryllupsplanlegger!

Speak Your Mind

*