Bryllupsdagen, del 6: Dørene åpnes ❤

Jeg kan aldri huske at hjertet mitt har dunket så fort, som da kirketjeneren åpnet de store dørene, inngangsmarsjen spiltes og flere og flere ansikter viste seg.
Pappa kikket med et stort smil på meg, tok godt tak i armen min, før vi tok skrittene inn. Det føltes så trygt og godt å ha pappa der!!

Tomine og Noah gikk inn, hånd i hånd, som om de aldri hadde gjort noe annet i hele sitt liv. Jeg var så stolt!
Blitsen lyste mot oss, jeg smilte fra øre til øre der vi gikk, prøvde å få med meg alle ansiktene på hver side, mens jeg lyttet til tonene fra kirkeorgelet.
Jeg konsentrerte meg hardt om å ikke begynne å grine, så jeg klarte knapt se på min kommende mann som stod oppe ved alteret og ventet på meg. Det var så sterkt! Den store kirken er så vakker og mektig i seg selv, og da inngangsmarsjen ble spilt, samtidig som benkene var fylt med mennesker som vi er glad i, da slet jeg virkelig! Dette øyeblikket hadde jeg aldri trodd jeg skulle få oppleve, og at jeg atpåtil er så heldig å ha en far som holdt meg trygt i armen opp kirkegulvet… Det er ingen selvfølge altså! ❤

Vel fremme ved alteret, smilte jeg bredt til min kjære forlovede, før pappa slapp hånden min og fant sin plass ved siden av mamma. Jeg stilte meg ved min flotte forlover før jeg kunne sette meg ned å puste ut litt.
Jeg slet med å holde på tårene da jeg kikket forloveren min i øynene, så nedover mot mange av gjestene på benkene, før jeg hilste på vår flotte prest med et stort smil og han begynte sin tale… Noe så vakkert øyeblikk ❤

20121018-212132.jpg
Jeg kjenner jeg blir så varm inni meg av dette bildet! For en opplevelse!

20121018-212241.jpg
Se, så herlige! ❤ Og vi øvde aldri engang!

20121018-212359.jpg

20121018-212433.jpg
Min nydelige forlover og min kjekke og kommende mann ser oss komme oppover kirkegulvet ❤

About Trine

Member of: Crouzon & Meniéres.
Livet med sykdom, lykken av å være mamma og tiden som bryllupsplanlegger!

Comments

  1. **KribbleKribbleKribble**

Speak Your Mind

*