Bryllupsdagen, del 9: Prestens tale ❤

Prestens tale i kirken var en av de mange tingene jeg gledet meg mye til. Vi hadde kun møtt ham et par ganger tidligere. Første gangen i samtale og andre gangen en kjapp titt og gjennomgang i kirka. Han var så enkel å prate med og lyttet tydelig til historiene vi kom med. Vi merket fort at dette var ikke bare jobben hans, han viste en utrolig interesse og omsorg for årene vi remset opp. Både fra mine års sykehistorier til jeg og Terjes sterke bånd oss i mellom. Han la virkelig hele sjela si i arbeidet sitt.
Han åpnet talen med å nevne hvor forskjellig utgangspunkt i livet vi har, og hvor vi faktisk bruker dette til å løfte hverandre. Han sa det så fint!
Talen hadde og mye med respekten vi har for hverandre å gjøre. Omsorgen Terje har for meg når jeg har og har hatt det vanskelig, at det ikke alltid er lett når den ene må lene seg til den andre, men at vi sammen med respekt for hverandre, finner frem styrken i oss.

Vakrere tale har jeg aldri vært borti før. Ikke bare fordi vår historie lå bak, men måten han hadde satt sammen alt på og gjort til så velvalgte og meningsfylte ord. Vi har fått mange flotte tilbakemeldinger på både presten og ordene hans. Det skal han jammen ha skryt for også! Jeg så flere tørke tårene sine under prestens ord, noe jeg slet med å holde tilbake selv også 😉 Vakkert, meningsfylt og så ærlig ekte ❤

20121025-144747.jpg
Her kneler vi foran presten og blir velsignet ❤ Jeg synes det gjorde det så ekstra fint at forloverene våre stod skråstilt ved hver vår side, noe presten selv ville de skulle gjøre, slik at de tok mer del i oppgaven sin og vielsen ❤

About Trine

Member of: Crouzon & Meniéres.
Livet med sykdom, lykken av å være mamma og tiden som bryllupsplanlegger!

Comments

  1. Fineste talen til fineste brudeparet <3

Speak Your Mind

*