Et kapittel lukkes…

Å skape et hjem har ikke bare med interiør og stil å si, noe jeg virkelig har skjønt etter disse 4,5 årene.

Vårt lille krypinn holder i dette øyeblikk på å bli tomt, helt tomt. Ny eier skal overta i morra, stua vår skal få nytt selskap.
Hodet har vært så full av tanker og planer de siste månedene at jeg har enda ikke rukket å tenke på morgendagen. Det skal bli utrolig godt med litt større plass, men det er også vemodig å lukke dørene for siste gang.
Jeg flyttet inn der med blanke ark, min første egen leilighet. Superstolt!
Terje kom samtidig inn i livet mitt, hjalp til med innflytningen, og etter et års tid tok han med seg bagasjen sin og vi ble to på samme adresse.
Mest vemodig er det å tenke på Tomines historie der. Hennes første hjem,første soverom,første latter,første bursdag,første skritt… ❤ Og enda mer! Jeg kjente klumpen i halsen bli stor da vi for siste gang i kveld kjørte opp veien. Alle de gode minnene. Og de er det godt man har! ❤

20121108-205842.jpg
Bittesmå fotavtrykkene av Tomine som baby, som dukket opp i pakkingen ❤

About Trine

Member of: Crouzon & Meniéres.
Livet med sykdom, lykken av å være mamma og tiden som bryllupsplanlegger!

Comments

 1. Din bror says:

  Et kapittel lukkes og et nytt åpner seg kjære søster. Nå blir det mange år i Ringroad Five! Og der kommer Tomine til å overta «Trinebu» og døpe den til «Tominebu». :) Sussi får en fin hage å løpe rundt i sine (mange) leveår og der kan hun få sin siste hvile når den tid kommer. Og Terje, ja han er bare god!! Akkurat nå er det hektisk og litt sårt, men det blir så mye bedre, det vet jeg. Klem fra Kenneth. :)

  • Nå fikk du meg nesten til å grine! ❤ Jeg VET det blir bra til slutt, er bare for sliten til å se noe ende på det nå. Men en ting gleder jeg meg til, å innrede Trine/Tominebu! Der minnet du meg på noe bra. Fineste dukkestua! :) Og Sussi skal få boltre seg 😉 Tusen takk for himla gode ord og klem tilbake ❤

 2. Gleder meg til å komme i det nye/gamle huset!!! Prøv å pust litt mellom alt som skjer! Ikke bare bare å flytte,pusse opp og alt ant som skjer!:-/

 3. Din Terje says:

  Første kommentar jeg legger inn:) Ja, skal si det var vemodig sent i går kveld å vri om nøkkelen og høre ekkoet i den tomme leiligheten!:S Men gleder meg forferdelig mye til alt er ferdig i ringveien og vi kan flytte inn i noe vi skal gjøre til vårt nye, fine hjem:) Elsker deg så møe, kjære!<3

  • Det gleder jeg meg også til! :) En dag må det jo bli noe ut av det… :)
   Fint kapittel vi lukker bak oss iallfall ❤ Elsker deg og møe,kjære!!

Speak Your Mind

*