Et lite opphold på barsel

Da var det min tur med et par dagers opphold på barsel… Ble lagt inn fra mandag til onsdag for blodtrykksmåling/blodprøver. Vipper «på grensa» til å utvikle svangerskapsforgiftning. Sliter med høyt blodtrykk og slikt… Greit med en sjekk,så heretter blir det hyppige kontroller fremover om dette fortsetter slik. Var nede idag og skal ned på mandag igjen. Syns det er utrolig betryggende at de passer så godt på meg og lille! :) Og er himla glad for at jeg er såpass langt på vei som jeg er! :) (Snart 34 uker)

Var UTROLIG rart å ligge der nede… Er jo vant med sykehus,men dette var HELT nytt! 😛 Det å høre barneskrik,se de små bli trillet av stolte foreldre rundt omkring i gangene og vite at snart er det OSS som går der…. Sprøtt!! 😀
Utrolig rar følelse… :)
Er enda ikke noe særlig i form,så blir jo spennende å se hvordan dette går fremover…

I morra skal vi ihvertfall hente barneutstyret! Vogna,bilsetet (og kanskje senga). Herremin å sprøtt… Gleder meg veldig! Har lenge snakket om når vi bør hente det. Veldig delte meninger om det fra andre,men nå som formen er så svingende og slikt.så er det ingen tvil! Må bare få det i hus slik at alt er klart hvis det skulle skje noe før… Man vet jo aldri… :)
 

About Trine

Member of: Crouzon & Meniéres.
Livet med sykdom, lykken av å være mamma og tiden som bryllupsplanlegger!

Speak Your Mind

*