Første vask av babyklær <3

Da er første vasken av babyklær unnagjort! :) For en rar OG fantastisk følelse! 😀

Å gå fra DE svære sokkene til Terje og til DE bittesmå sokkene til lille nurket var en smule forskjell,ja… Nesten litt knotete å henge opp! Haha! 😀 Nå er alt hvitt barnetøy og sengetøy + himmel på stativet. Nå gjenstår bare de få fargede plaggene samt litt laken,helsetepper og slikt :) Så skal vel noe av det strykes før det fint brettes og legges på plass i kommoden… <3

Mobil-bilde-bevis! 😀

I morra er det tid for sykehus-besøk igjen. Denne gang heldigvis hos lege/polikl. istedenfor på føden hvor de har SÅ utroooliiig goood tiiid…! Kan fint vente på legebesøk og slikt altså,men akkurat DER begynner de å tulle med tålmodigheten min! Sitte i til sammen 2 timer for å vente på 15 min jordmor-sjekk er i drøyeste laget… Men,men… Det er jo alltid verdt det til slutt uansett! Jeg blir jo passet ekstra godt på,så jeg skal ikke klage 😉

Etter sykehusbesøket i morra,skal jeg og mamma av å hente barnesenga som vi får i gave fra de!! 😀 <3 Gleder oss veldig til å få den i hus!! :) Ikke minst å sette den opp,legge på laken og sengetøy <3 :)
Skal også kjøpe med badebalje… Har vært å kikket litt,og må si at jeg har falt ganske pladask for denne lekre saken til fisher price!Virker så greit å kunne avlaste skuldre og nakke mens man bader den lille :)I tillegg til at den passer like godt til nyfødt som til større babyer :)Noen som har erfaring med denne? :)

Ellers har denne helga vært skikkelig avslappende! Var knallvær i hele går,så da Terje kom hjem fra jobb,tente vi grillen og laget oss (les: HAN laget…) bakt potet m/bacon og diverse godsaker i,i tillegg til svinekoteletter og salat. Nammm!! Kan tro det var digg… Resten av kvelden satt vi ute på terrassen og bare koste oss med masse telys,snacks og noe godt i glasset (cola zero m/is så klart!). Superkoselig! Vi satt der ute til klokka nærmet seg 01 og bare koste oss! Skikkelig sommerkos og SÅ deilig temperatur ute!! :)


Håper alle har hatt ei super helg og har sommerværet på plass? :)
About Trine

Member of: Crouzon & Meniéres.
Livet med sykdom, lykken av å være mamma og tiden som bryllupsplanlegger!

Speak Your Mind

*