Et kapittel lukkes…

Å skape et hjem har ikke bare med interiør og stil å si, noe jeg virkelig har skjønt etter disse 4,5 årene.

Vårt lille krypinn holder i dette øyeblikk på å bli tomt, helt tomt. Ny eier skal overta i morra, stua vår skal få nytt selskap.
Hodet har vært så full av tanker og planer de siste månedene at jeg har enda ikke rukket å tenke på morgendagen. Det skal bli utrolig godt med litt større plass, men det er også vemodig å lukke dørene for siste gang.
Jeg flyttet inn der med blanke ark, min første egen leilighet. Superstolt!
Terje kom samtidig inn i livet mitt, hjalp til med innflytningen, og etter et års tid tok han med seg bagasjen sin og vi ble to på samme adresse.
Mest vemodig er det å tenke på Tomines historie der. Hennes første hjem,første soverom,første latter,første bursdag,første skritt… ❤ Og enda mer! Jeg kjente klumpen i halsen bli stor da vi for siste gang i kveld kjørte opp veien. Alle de gode minnene. Og de er det godt man har! ❤

20121108-205842.jpg
Bittesmå fotavtrykkene av Tomine som baby, som dukket opp i pakkingen ❤

Flyttekaos,oppussing og sykdom

…forsinkelser,rot! En ulykke kommer sjelden alene, sies det?

Jeg er så lei! Som dere sikkert har skjønt er vi på flyttefot. Vi må være ute på fredag. Pakke ned, vaske ned, midlertidig boplass, pusse opp, sykdom… Og det er snart jul, hører jeg rykter om?! Gulp!! (Dere som undrer dere over mangel på julegaver fra oss i år, too much!)
Tomine skulle egentlig vært hos svigers frem til torsdag, men måtte hentes igjen idag, pottetett, full av feber og tårer. Stakkars lille! Det hele topper seg vel med vannlekkasjer og kjøkken full av mangler, skal du se. Helt topp å flytte!

Håper lillesnupp blir frisk til helga, da hun etter planen skal på overnatting så vi får gjort unna noe. Mye lettere det istedenfor å passe på små rundt der i tillegg.

Et lyspunkt er det at broder kommer å hjelper med oppussing til helga, på mi regning, så han skal spikres fast før toget går i retur på søndagen!

20121107-005407.jpg

Pallemøbler

Jeg har gått i pallefella!!

For et par uker siden fikk jeg et akutt behov for å gjøre noe. Pallesofa/bord var det første jeg kom på,og allerede dagen etter henta vi med hjem en god haug med paller fra jobben til Terje.

Etter mannens snekring, min malerjobb og noen smådetaljer og ordtak på, fant Terje igår noen greie puter på jysk. Voilà! Møblene er på plass utenfor her ❤ Lite detaljer som skal til for at det fort ser mye kulere ut. Som veggdekoren og firkantskivene. Utrolig praktisk med låsbare hjul også på.

Jeg burde så absolutt knipse med det skikkelige kameraet, men iphone-verden har blitt så lettvinn og enkel 😉

Kjempefornøyd med resultatet ihvertfall, og tviler på at det blir siste palleprosjekt… 😉

20120619-203604.jpg

20120619-203708.jpg

20120619-203735.jpg

20120619-203810.jpg

20120619-203830.jpg

20120619-203913.jpg

20120619-204003.jpg

20120619-204021.jpg

20120619-205251.jpg

Kremmerhuset

Pc’en/blogging er svært lite prioritert her om dagene i det deilige været…

Uansett, på torsdag åpnet, til min store overraskelse, Kremmerhuset her i byen. Og jeg bare digger den butikken!! Var innom der på Majorstua i fjor, hadde jo problemer med å gå ut derfra igjen. Sååå mye lekkert!! Gjett om den butikken står langt opp på lista når det gjelder ønskeliste til bryllupet.

Kjøpte med meg et søtt hjerte. Rettere sagt var det Tomine som så gjerne ville ha det. «Hær. Hær. Hææær!», var beskjeden til dama bak kassa mens hun ga det til henne. SÅ fornøyd da hun fikk posen i handa. «Takk,takk! Hadet…» smilte ho fornøyd mens hun vinka og stolt tusla ut etter sin lille shopping for dagen.

Denne har fått sin plass utenfor ved inngangsdøren 😉

20120527-224915.jpg

20120527-224930.jpg

Sinkskje – norgesglass

Etter vaskepulveret fikk sin plass i et av de søte norgesglassene, gikk jeg på leting på nettet etter ei grei skje/kopp, etc til å ta opp vaskepulveret med. Da kom jeg fort over denne søte sink-skjeen.

Jeg digger den! Akkurat passe størrelse :)

 

Dymo

Har bitt meg merke i på flere interiør-blogger at dymo er den store tingen nå. Gjett om det ga meg flashback til barndommen. Husker jeg fikk en slik til bursdagen en gang, jeg var så stolt! Merket alt som var, til og med lange setninger ble trykket ut på denne dingsen. Om ikke den ble utslitt, så ligger den nok gjemt i noen kasser på loftet en plass. Men istedenfor å lete i blinde, kjøpte jeg meg ny i helga.


Og da kunne jeg jo merke disse flaskene og krukkene med vaskemidler.  

Også oppvasktablettene har fått plass i ei søt krukke

Norgesglass

Jeg har gått i norgesglass-fella som mange andre på interiør-fronten. Nyinnkjøpte glass og flasker fra ikea, billig og enkelt. Gjør seg litt mer på bad/vaskerom istedenfor disse pappeskene, etc. Tenkte kanskje å pynte litt ekstra opp med noe hyssing seinere. Ikke mye som skal til at vaskepulveret ser lekkert ut 😉

Lykkelige barn

Fikk dette av mamma igår. Jeg digger dette «gamle» skiltet som skal pryde veggen på sin plass. Det sier så mye!

Hus & hjem

Om 1 års tid er det på tide å flytte på seg. Innen den tid vil jeg her lufte litt tanker og idéer om interiør, oppussing, osv i det som etterhvert skal bli vårt nye hjem.

Stay tuned…