Hvor enn du måtte gjemme deg…

Jeg gjør alt som står i min makt for å heve meg over deg! For å holde kontrollen i min hule hånd. Er det noen du ikke får dytte over kanten når jeg minst venter det, så er det meg! Du spinner rundt i hodet mitt x antall timer iløpet av dagen, og jeg føler til tider at du står rett bak skulderen min og skuler. Glem det! Du plager meg nok som det er, både psykisk og fysisk. Jeg blir sprø av deg til tider. Får noen ganger lyst å bare denge hodet i veggen. Hvor mye hadde det hjulpet liksom?!
Livskvaliteten prøver du også å stjele fra meg. Noen ganger har du klart det, men bare en liten brøkdel av alt det jeg har. Aldri om du kommer til å sluke til deg hele! Jeg nekter deg.

Som en klok mann sa til meg en gang: «Tenker du negativt, så blir det deretter. Tenker du positivt og helst ikke tenker på det engang, så holder det oftest avstand». Jeg prøver. Noen ganger er du intens.

Du hindrer meg i ting jeg vil gjøre, ting jeg egentlig kan gjøre, men pga deg, går det ikke. Greit nok, det kan jeg leve med. MEN… Jeg har en datter å passe på, en datter jeg elsker over alt. En datter jeg vil oppleve alt med. Og all den gleden jeg har med henne, kan du bare våge å røre! Aldri om du får meg. Jeg skal ha kontrollen. Jeg skal gjøre mitt for at du er taperen her. Og jeg vinneren. For er det én ting du gir meg, så er det styrke til å reise meg.

Du kan dra dit det brenner mest. Dumme, dumme, Meniéres.

 

About Trine

Member of: Crouzon & Meniéres.
Livet med sykdom, lykken av å være mamma og tiden som bryllupsplanlegger!

Speak Your Mind

*